Egyelőre úgy tűnik, hogy a görög halálosan komolyan gondolja azt, hogy feleséget keres magának odabent. Persze ezt már egyszer eljátszotta és akkor sem vette senki túl komolyan. A későbbi történések a szkeptikusokat igazolták. Csakhogy ebben a játékban szigorú szabályok vannak. Igenis össze kell házasodni ahhoz, hogy a nyereményeket megkapja a boldog pár.

Mostantól már ez sem probléma. Alekosz választottja a kétgyermekes és még egyelőre férjezett Mása ugyanis végre beadta a válópert. Az ügyvéd szerint akár egy hónap alatt is befejeződhet a procedúra.

Tegnap Mása aláírta a papírokat, a férje is megtette ugyanezt, így amint minden szükséges iratot megkapok, benyújtom a bíróságra a keresetet. A két fél mindenben megállapodott, az anyagiakat és a gyerekekkel kapcsolatos kérdéseket is tisztázták, ennek ellenére a magyar törvények értelmében kettő tárgyalásra lesz szükség. Amennyiben ugyanis egy válás kiskorúakat is érint, akkor a jog ezt előírja.

Az már más kérdés, hogy a jelenlegi férj milyen módon hátráltatja majd a hivatalos végzést. De a műsor producerének valószínűleg erre az esetre is van egy vészterve. Egy kis anyagi biztatás valószínűleg elsimítja az esetleges aggályokat a férj részéről.

De a legérdekesebb az lesz, amikor Alekosz és orosz hitvese beköltöznek majd a nyereményházba. A kis híján pedofíliával megvádolt görög pedig a maga speciális világszemléletével elkezdi nevelni Mása két jobb sorsra érdemes gyermekét.  

Ezen még az is elborzad, aki nem követi folyamatosan a valóságshow nyertesének életét.

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

Videó ajánló:

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz