Kettő napig tartott a látszólagos összhang a görög és a playmate között. Költőibb lelkülettel azt is írhatnánk: komoly törés keletkezett a szépség és a szörnyeteg kapcsolatában. De egyelőre az sem biztos, hogy a szörnyeteg szerepére nem Dóri lenne az aspiránsabb. A lány ugyanis egyáltalán nincsen megilletődve attól, hogy bekerült egy valóságshowba.  Az sem igazán feszélyezi, hogy beköltözése óta közutálatnak örvend. Meghívója és mentora, Alekosz ennyi idő után óriási csalódott benne, aminek meglehetősen ittas állapotban hangot is adott. Ezúttal azonban azzal kellett szembesülnie, hogy olyan nőbe kötött bele, aki az eddigiekkel ellentétben nem ájul el görög nagyságától és képes ellentmondani neki véleményét is.

Én kiadtam neked a legmélyebb titkaimat, elmondtam az életemet, behoztalak ide, te számító kis k...rva! Mit képzelsz magadról?- őrjöngött Alekosz és ha nem fogják le meg is üti talán a lányt.

Hogy képzeled, hogy így beszélsz velem? Gyere, üss meg, volt már benne részem férfitól, és nem haltam bele!- jött a harcias válasz a csöppet sem ijed lánytól.

A vita kirobbanásának oka az volt, hogy Alek szerzeménye pont a barátjától szeretne megválni. Marci sokaknak nem szimpatikus, de hogy éppen az a lány rak jelet rá, akit ő hozott a játékba az mégis csak tűrhetetlen.


Alekosz részeg, csalódott és rendkívül mérges

Én azt nem bírom, ha valakinek már este hatkor alkoholszaga van, és egész nap iszik – jött rá hirtelen Dóri, hogy ő nem ilyen lovat akart. Ha valahogy eddig abban a hitben volt, hogy az antialkoholisták ügyvezető elnökével ismerkedett meg, akkor most erősen csalatkoznia kellett.


Alekosz majdnem nekiesik Dórinak

Természetesen a vitában állás foglalt Vája, Alekosz mamája is. Ő szintén megszokta már odabent, hogy alpári stílusával könnyedén földbe döngöli vitapartnereit. Most viszont legnagyobb megdöbbenésére az új szépség őt is kiosztotta. Vája szava először akadt el a műsor folyamán.

Alek jól bevásároltál, de hát mindenki azt a rózsát szagolja, amit leszakított.

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

Videó ajánló:

 Alekosszal is bajban van Hajdú

Vája mama teljesen lejáratja magát a viselkedésével

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz