Semmit sem változott és a már azelőtt megismert módon nyomul a szerencsétlen női nemre az újonnan beköltözött szerzemény.

Hogy még kacifántosabb legyen a dolog már több anyósjelöltet is kinézett magának. Ez lehet persze a játék része is, de teljesen belefér a pakliba, hogy valóbban a minimálisan sem dekoratív, férjezett Kati mama jön be neki. Országos barátja Kovi a pornófilm producer elárulta ,hogy  Aleknek valóban ilyen ferde az ízlése és tényleg vonzódik a nálánál jóval idősebb nőkhöz.

Kovi: Alekosznak az idős nők kellenek

Tegnap a fiúk szívesen megismerkedtek volna a valóságshow veteránnal, de az szem előtt tartotta, miért is kapja a fizetését. Végigudvarolta a teljes Rezidenciát nem feledkezve meg az anyósokról sem. Azért érdekes lenne tudni, hogy vajon mit gondolhatnak a hímnemű versenyzők, akik azért mentek be, hogy megmutassák hódítási kvalitásaikat és most azzal kell szembesülniük, hogy egy bizonytalan elmeállapotú konkurens meg kívánja hágni az édesanyjukat.

Ilyen szempontból egyelőre úgy néz ki , hogy Ricsi és Tibi izgulhat, mert az ő mamájuk van elsősorban veszélyben, de hát hosszú még a játék.

A tegnapi beköltözésnél többeknek is feltűnt, hogy Alekosz megdöbbent azon, hogy nem hagyhatja el menetközben a házat. Azzal nehezen magyarázhatnánk a dolgot, hogy nem ismeri a hasonló típusú játékok menetét. Így végső lehetőségként az maradt, hogy vagy teljesen leszedált állapotban vették rá a csatlakozásra, vagy pedig tényleg vannak apróbb hibák a görög fejében.

Mindenesetre estére máris hálótársat választott magának, mert nem élet az élet egy kis női energia nélkül. Mása volt a szerencsés, aki tegnap már a negyedik párbajáról jött vissza. Tette ezt annak ellenére, hogy két gyermek édesanyjaként férjezetten és az anyósok teljes utálatától övezve került a játékba. Az orosz nő örömmel fogadta ágyába Aleket, annál is inkább mert arra eddig elég kevés esélye volt, hogy bárkit is behálózhasson a többi fiú közül. Most végre neki is lehetősége nyílt, hogy élőadásban szexelhessen, Hajdú Peti nagy-nagy örömére. Ha pár napon belül összejön egy Alekosz Mása ágyjelenet, akkor az RTL-nél kezdhetik összehívni a válságértekezletet, mert még a végén tényleg gondok lesznek.

Nagyon bejön Mása, a lelke és a teste is. Szerintem ő egy olyan titokzatos lány, akit először ki kell csomagolni ahhoz, hogy hozzá lehessen férni a lelkéhez. Nekem ez nagyon tetszik – mondta Alek és elindult új ágyának irányába, ahol már várta a mindenre kész hálótársa.

Bejutott Mása ágyába Alekosz

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz apja egyébként elmondta, hogy fia, nem olcsón vállalta el az etikailag kissé kínos szereplést.

A fiam hazajött, és azt mondta az anyjának, hogy készüljön, mert mennek a TV2-be. Alekosz nem hülye, pontosan tudta, mire mond igent. A fejében lefuttatta, hogy mit veszít és mit nyer ezzel az ügylettel. Azt mondta, hogy nem érdekli a nyereménylakás, úgysem szerette, vihetik az RTL-esek. A kocsiért sem fáj a szíve, majd vesz másikat, az is mehet. Sőt a havi egymilliós apanázsának bukását is bekalkulálta. Nagyon szeret képernyőn lenni, ez fontosabb neki, mint a pénz. A fiam hónapokat várt arra, hogy az RTL-től ajánlatot kapjon, de nem érkezett felkérés. Minden jöttment lehetőséget kapott, csak ő nem. Nem Alekosz kereste meg a TV2-t, hanem a csatorna a fiamat, de abban biztos vagyok, hogy nem sokáig kellett agitálni. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mekkora összeget kap, mert nem foglalkozom a pénzügyeivel, de azt tudom, hogy kevesebbért nem menne be, mint amennyit elvesznek tőle. Kétszer annyiért viszont igen.



Ajánló:

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 Veronika és Alekosz forró éjszakája (Kivágott rész)

Veronika és Alekosz forró éjszakája 2

Olga meglovagolja Alekoszt (kivágott rész) 18+

Erotikus masszázs (Kivágott rész)18+

Alekosz első szerelme (fotó)