Az komoly rejtély, hogy miért csak most pattant ki ez az információ, de nagyon úgy tűnik, hogy Alekoszt a VV megnyeréséhez vezető szexmániája nagyon is valós.

Történ ugyanis, hogy 3 évvel ezelőtt a mi Alekoszunknak megtetszett egy általános iskolás kislány. Egy nyilvános táncelőadáson ismerte meg az általa szépségesnek és vágykeltőnek látott 14 éves tinit.

Tudom, hogy kicsit fiatal vagy hozzám, de láttalak táncolni. Nagyon megtetszettél nekem! Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben - indította meg az offenzívát.

A lassan tényleg elmebeteg kategóriába sorolandó szexcyborg heves elutasításra lelt. Kiszemeltje nem érezte úgy, hogy élete lehetőségét szalasztaná el, ha nem fekszik azonnal a 31 éves férfi ágyába. Csakhogy Alek továbbra is üzenetekkel bombázta a Facebookon.

Netán túl kezdetleges a fantáziád ahhoz, hogy értsd, hogy mit szeretnék és hogyan?... Csak tetszel és szerettem volna összejönni veled!- folytatta az udvarlást.

Ekkor sokalltak be a szülők, aki féltek, hogy még valami komolyabb baj is lehet az enyhe pedofíliába hajló történetből.

Hetekig rettegtünk, hogy mi fog történni a kislányunkkal, ezért mindenhová elkísértük. Elmentünk érte az iskolába, a táncedzésekre, hogy ne legyen semmi baj.

Nem sokkal ezután megtették a rendőrségi feljelentést. Az eljárást a érdi rendőrkapitányság folytatta le, aminek a végén írásos határozat is született, amelynek kapcsán Alekosz ígéretet tett a zaklatás beszüntetésére.

Az eset 2009 decemberében történt. A ValóVilág 4 nyertesének óriási szerencséjére csak most látott napvilágot a hír. Mert az biztos, hogy nem csak, hogy a győzelmétől ütötte volna el, hanem a későbbi turnéjain is jó néhány aggódó apukától kellett volna gyors ütemben eltávoznia az egyre inkább kétes megítélésű görögnek.

 

A hamvaiból feltámadt fickó a műsorban is kezd már úgy viselkedni, mintha nem is feleséget keresni, hanem anyós jelölteket megrontani érkezett volna a játékba. A napokban megrohanta a mamák zuhanyzóját, ahol a jelenlévők szeme láttára ledobta a ruháit és meztelenül kezdett zuhanyozni.

Azért zuhanyoztam az anyósok fürdőjében, mert én mindig meztelenül szoktam, és nem akartam ezzel kellemetlen helyzetbe hozni a fiatal hölgyeket.

Éva ezen annyira kiakadt, hogy egyszerűen kimenekült az udvarra és a mínusz 3 fokos hidegben megágyazott magának. A többiek hiába kérlelték, nem tudta tovább elviselni, hogy egy fedél alatt legyen a göröggel. Pár óra múlva a fia könyörögte be, amikor már jegessé fordult az időjárás. Alek időközben nyugodtan durmolt az ágyában.

 

Kati mamát nem zavarta ennyire a magamutogató jövevény, sőt még vállalta is, hogy együtt fürdik vele. Erzsókkal együtt igazán örömmel tapogatták Alekosz idomait.

Mutasd azt a híres seggedet, meg az alsógatyádat! – szólították fel egy kis villantásra. Jó, ha évente egyszer találkozik a segged az alsógatyával- fitymálták le végül az eredményt.

A közös fürdőzés részletei természetesen megtekinthetők.

Fotók a különleges pasi mustráról

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte


Kati mama viselkedésén egyébként annyira kiakadt a férje, hogy berohant a műsorba és megfenyegette feleségét és fiát, hogy ha ilyen mégegyszer előfordul beadja a válópert.


Kati mamát keményen fenyegeti a férje

.

Videó ajánló:

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz