Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alekosz már a házasságra készül

 

Egyelőre úgy tűnik, hogy a görög halálosan komolyan gondolja azt, hogy feleséget keres magának odabent. Persze ezt már egyszer eljátszotta és akkor sem vette senki túl komolyan. A későbbi történések a szkeptikusokat igazolták. Csakhogy ebben a játékban szigorú szabályok vannak. Igenis össze kell házasodni ahhoz, hogy a nyereményeket megkapja a boldog pár.

Mostantól már ez sem probléma. Alekosz választottja a kétgyermekes és még egyelőre férjezett Mása ugyanis végre beadta a válópert. Az ügyvéd szerint akár egy hónap alatt is befejeződhet a procedúra.

Tegnap Mása aláírta a papírokat, a férje is megtette ugyanezt, így amint minden szükséges iratot megkapok, benyújtom a bíróságra a keresetet. A két fél mindenben megállapodott, az anyagiakat és a gyerekekkel kapcsolatos kérdéseket is tisztázták, ennek ellenére a magyar törvények értelmében kettő tárgyalásra lesz szükség. Amennyiben ugyanis egy válás kiskorúakat is érint, akkor a jog ezt előírja.

Az már más kérdés, hogy a jelenlegi férj milyen módon hátráltatja majd a hivatalos végzést. De a műsor producerének valószínűleg erre az esetre is van egy vészterve. Egy kis anyagi biztatás valószínűleg elsimítja az esetleges aggályokat a férj részéről.

De a legérdekesebb az lesz, amikor Alekosz és orosz hitvese beköltöznek majd a nyereményházba. A kis híján pedofíliával megvádolt görög pedig a maga speciális világszemléletével elkezdi nevelni Mása két jobb sorsra érdemes gyermekét.  

Ezen még az is elborzad, aki nem követi folyamatosan a valóságshow nyertesének életét.

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

Videó ajánló:

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz

1 Tovább

Alekosz anyjából is kitört a kultúra

 

Nosztalgikus érzése támadhatott a görögnek. Mint a régi szép időkben, amikor még menekültek előle a nők. Mert nem úgy van már manapság, mint régen a ValóVilág4 -ben, ahol lasszóval sem volt képes nőt fogni magának. Mióta megpénzesedett, ha túlzottan sikeresnek nem is volt mondható, de legalább meg volt a napi betevő. Tegnap azonban újra szembesülnie kellett vele, milyen az, amikor csupán a férfiúi kvalitások alapján ítélik meg az embert. Egy a feladatként kapott randevún ugyanis partnere, annyira viszolygott tőle, hogy végül a találka félbe is maradt.

Akkor sem vagyok hajlandó visszamenni erre a félresikerült randira, ha megbüntetnek érte – siránkozott Mónika, aki nem tudta kellőképpen értékelni hódítója görögös sármját.

Nem Alekosz lenne persze, ha nem tudna valami frappáns válasszal előállni azonnal. A magyarázat szerint ő már teljesen Mása iránt van elkötelezve és semmiképpen sem szeretné megbántani a hölgyet, így ez lehetett az oka a balul sikerül randevúnak. A párt egyébként Vája mama választása alapján állították össze, aki a hírek szerint már legalábbis sztárnak érzi magát új szerepében és akként is viselkedik.


Alekosz balul sikeredett udvarlása


Az Alekosz anyuka már szinte mindenkibe belekötött, különösen azután, hogy rászóltak, kicsit hagyjon nagyobb tisztaságot maga után a fürdőszobában. Legfőképpen Évára feni a fogát.

Több konfliktusom van ezzel a nővel, mint a fiatalokkal. Gondoskodok én róla, b**** meg, hogy te innen minél hamarabb kitakarodj!

Mit képzeltek, hogy nem szolgáljátok ki az anyósokat? He? - közölte érdekes elképzeléseit a versenyzőkkel. A vita tovább mérgesedett, amikor Ági és Éva meg akarta lesni a meztelen Alekoszt. Kati, hát nézd már ezeket a büdös k****kat, mit nem képzelnek, leselkednek itt az én fiam után – kelt ki magából a Alekosz mama.

A mocskos párbeszéd és a parázs veszekedés természetesen megtekinthető.

Vája teljesen lejáratja magát a viselkedésével



ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

Videó ajánló:

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz


4 Tovább

Alekosz 2 millióra perli VV Veronikát

 

Tünde sírógörcsöt kapott, amikor megtudta, hogy 14 éves lánnyal akarta megcsalni őt Alekosz.

 

Veronikának, aki a konkurens műsorban szerepel még nincs információja róla, hogy nemsokára mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Bár volt vőlegénye egyszer már úgy nyilatkozott, hogy nem vesz elégtételt az őt ért „rágalmakért”, mostanra úgy tűnik még is meggondolta magát. Ezek szerint minden forintra szüksége van az egykori vőlegénynek.

A becsületsértési per, illetve az ehhez fűződő kártérítés alapja Veronikának az a kijelentése, melyet még a nyár végén tett. Eszerint komoly bajok vannak Alekosz férfiúi képességeivel, a "szexkiborgnak" sokkal nagyobb a szája, mint a valóság.

 

Itt az ideje, hogy mindenki megtudja, hogy Alekosz egy nagy nulla az ágyban! Be voltam csípve, de jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli, és ha neki már jó volt, nem foglalkozik tovább semmivel. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele, ebben leli visszataszító módon az örömét.

 

 Veronika és Alekosz forró éjszakája (Kivágott rész)

Veronika és Alekosz forró éjszakája 2

Olga meglovagolja Alekoszt (kivágott rész) 18+

Erotikus masszázs (Kivágott rész)18+

 Alekosz mesél, hogyan alázta meg Veronika-videó

Most már csak a tárgyaláson szeretnénk ott lenni, amikor Alekosz prezentálja a bíróság előtt, hogy igenis az a bizonyos dolog még sem olyan aprócska.

 Alekosznak már régen elege lett a rágalmakból

Minden nap kiderül valami katasztrofális dolog az egykor népszerű görögről. Nem lehet nem észrevenni, hogy amióta átigazolt a másik csatornához összehangolt médiakampány folyik ellene. Tegnap már hírt adtunk arról, hogy egy 14 éves lányt próbált meg felszedni. A különös ebben az esetben is az, hogy vajon hol pihentek ezek az információk eddig? Kinek állt érdekében, hogy eltitkolja, akár anyagi áldozatok révén a történteket? És kik azok, akik most kéjes örömmel öntik ki a moslékot egyenesen az arcunkba?

Természetesen mára is jut belőle és vélhetőleg holnap sem maradunk majd napi Alekosz rémtettek nélkül.

Tünde a volt barátnő elborzadva értesült a pedofíliába hajló hódítási kísérletről. Főleg amikor számolgatni kezdett és rájött, hogy pont arra az időszakra esett, amikor még javában tombolt a szerelmük… vagy legalábbis ő úgy gondolta.

 

Nem tudok erről az egészről semmit, majd vele szeretném megbeszélni a dolgot, ha lehetséges. Megkérdezem tőle, hogy ez mi volt. Akkoriban ugyanis még javában együtt voltunk. Már négy éve. Bár voltak összezördülések, semmi jel nem utalt ilyesmire. Nagyon érzékenyen érint, rosszulesik, sokként élem meg. Most, az utóbbi egy-két hétben jutnak vissza hozzám azok az információk, amelyek az egész kapcsolatunkat megkérdőjelezik. Lehet, hogy mégsem volt velem igazán? Lehet, hogy nem is szeretett? Most derül ki valójában, kivel volt és mikor, amíg mi egy pár voltunk. Rettenetesen megalázó ez rám nézve, nagyon bánt. Nem értem, hogy egyáltalán mit kerestünk mi egymás mellett évekig.

 

Ma derült ki az is, hogy Alekosz szexmániája már odáig fajult, hogy egész bevásárlóközpontból tiltották ki emiatt. A különös az ebben, hogy a dolgot ő maga mesélte el még a ValóVilágban, de akkor a szerkesztők nem látták jónak, ha nyilvánosságra hozzák. Ellenben most már remek lehetőségnek ígérkezik, hogy tovább árnyalják volt hősük portréját.

A még megmaradtak Éva és Olivér, jól emlékeznek a történtekre.

Alek épp becsiccsentett, és elkezdett sztorizgatni a csajozási tapasztalatairól a Villában. Így jött szóba, hogy régen gyakran járt be Érdről az egyik legközelebbi nagytétényi bevásárlóközpontba unalmában. Egy ottani butikban nagyon megtetszett neki az egyik eladó hölgy, akit aztán kipécézett magának, és folyamatosan elkezdte bámulni szegényt. Úgy mesélte, hogy órákig is képes volt ott szobrozni az üzletnél, és fixírozni azt a bizonyos nőt. Végül az illető már annyira kellemetlenül érezte magát az egésztől, hogy szólt a biztonságiaknak, akik felelősségre vonták Alekoszt. Mindez odáig fajult, hogy – Alek állítása szerint – ki is tiltották őt egy időre abból a plázából.  Persze azt nem tudtuk, hogy bagatellizálja vagy felnagyítja-e a történteket, de azzal tisztában voltunk, hogy furcsa csajozási szokásai vannak.



 A tegnapi nap érdekes eseményei:

Alekosz kudarcot vallott a birkák közt

Érted harcoltam a birkák közt-Alekosz nyomja a szöveget


ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

Videó ajánló:

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz

1 Tovább

Alekosz a rendőrségen gyerek zaklatásáért

 

Az komoly rejtély, hogy miért csak most pattant ki ez az információ, de nagyon úgy tűnik, hogy Alekoszt a VV megnyeréséhez vezető szexmániája nagyon is valós.

Történ ugyanis, hogy 3 évvel ezelőtt a mi Alekoszunknak megtetszett egy általános iskolás kislány. Egy nyilvános táncelőadáson ismerte meg az általa szépségesnek és vágykeltőnek látott 14 éves tinit.

Tudom, hogy kicsit fiatal vagy hozzám, de láttalak táncolni. Nagyon megtetszettél nekem! Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben - indította meg az offenzívát.

A lassan tényleg elmebeteg kategóriába sorolandó szexcyborg heves elutasításra lelt. Kiszemeltje nem érezte úgy, hogy élete lehetőségét szalasztaná el, ha nem fekszik azonnal a 31 éves férfi ágyába. Csakhogy Alek továbbra is üzenetekkel bombázta a Facebookon.

Netán túl kezdetleges a fantáziád ahhoz, hogy értsd, hogy mit szeretnék és hogyan?... Csak tetszel és szerettem volna összejönni veled!- folytatta az udvarlást.

Ekkor sokalltak be a szülők, aki féltek, hogy még valami komolyabb baj is lehet az enyhe pedofíliába hajló történetből.

Hetekig rettegtünk, hogy mi fog történni a kislányunkkal, ezért mindenhová elkísértük. Elmentünk érte az iskolába, a táncedzésekre, hogy ne legyen semmi baj.

Nem sokkal ezután megtették a rendőrségi feljelentést. Az eljárást a érdi rendőrkapitányság folytatta le, aminek a végén írásos határozat is született, amelynek kapcsán Alekosz ígéretet tett a zaklatás beszüntetésére.

Az eset 2009 decemberében történt. A ValóVilág 4 nyertesének óriási szerencséjére csak most látott napvilágot a hír. Mert az biztos, hogy nem csak, hogy a győzelmétől ütötte volna el, hanem a későbbi turnéjain is jó néhány aggódó apukától kellett volna gyors ütemben eltávoznia az egyre inkább kétes megítélésű görögnek.

 

A hamvaiból feltámadt fickó a műsorban is kezd már úgy viselkedni, mintha nem is feleséget keresni, hanem anyós jelölteket megrontani érkezett volna a játékba. A napokban megrohanta a mamák zuhanyzóját, ahol a jelenlévők szeme láttára ledobta a ruháit és meztelenül kezdett zuhanyozni.

Azért zuhanyoztam az anyósok fürdőjében, mert én mindig meztelenül szoktam, és nem akartam ezzel kellemetlen helyzetbe hozni a fiatal hölgyeket.

Éva ezen annyira kiakadt, hogy egyszerűen kimenekült az udvarra és a mínusz 3 fokos hidegben megágyazott magának. A többiek hiába kérlelték, nem tudta tovább elviselni, hogy egy fedél alatt legyen a göröggel. Pár óra múlva a fia könyörögte be, amikor már jegessé fordult az időjárás. Alek időközben nyugodtan durmolt az ágyában.

 

Kati mamát nem zavarta ennyire a magamutogató jövevény, sőt még vállalta is, hogy együtt fürdik vele. Erzsókkal együtt igazán örömmel tapogatták Alekosz idomait.

Mutasd azt a híres seggedet, meg az alsógatyádat! – szólították fel egy kis villantásra. Jó, ha évente egyszer találkozik a segged az alsógatyával- fitymálták le végül az eredményt.

A közös fürdőzés részletei természetesen megtekinthetők.

Fotók a különleges pasi mustráról

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte


Kati mama viselkedésén egyébként annyira kiakadt a férje, hogy berohant a műsorba és megfenyegette feleségét és fiát, hogy ha ilyen mégegyszer előfordul beadja a válópert.


Kati mamát keményen fenyegeti a férje

.

Videó ajánló:

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz

1 Tovább

Alekoszt kirúgta a barátnője

 

 

Alekosz bűnhődése megkezdődött, amiért átigazolt az új csatornára és ismételten feleséget keres megának. A jogi következményekkel természetesen ilyen hamar, még nem szembesült, de az első komoly reakciót már megkapta. Tündének a sokáig hányatott sorsú barátnőnek végleg elege lett a nyilvános alázásból és úgy döntött, hogy immár sokadszorra kiadja szerelme útját.

 

Hat éve tapos meg, aláz meg, de eddig mindig megbocsátottam neki. Eddig mindig elnéztem neki az összes hülyeségét, a villát, a menyasszonykereső műsort, de most beütött valami.

Nem elég, hogy kiderül, hogy esetleg mellettem megint volt valakije, de még be is költözik az ÖsszeEsküvőkbe, hogy megint keressen valakit magának, amikor én itt vagyok mellette! Ha akár egy héttel ezelőtt jött volna, és azt mondja, hogy velem képzeli el a jövőjét, és elvarrt volna minden más szálat, akkor lehet, hogy még mindig lett volna esélyünk, de így már nem! Ezt nem hagyom magammal tovább csinálni. Alekoszt teljesen beszippantotta a show-biznisz, és már semmi mással nem foglalkozik, csak hogy minél többet szerepeljen.

Teljesen megváltozott, a miliő miatt lett ilyen, aki nem törődik mások érzéseivel, főleg az enyémmel nem.  Megkerestem a csatornát, hogy mondják meg neki: végeztünk! Teljesen kivagyok, már az idegeim is teljesen tönkrementek, egészségileg is rá fogok erre menni. Még mindig szeretem, de ő ezt nem tudja értékelni! Nem várok rá tovább!

A bosszúszomjas barátnő most be akar bejutni a játéknak otthont adó Rezidenciába is, hogy személyesen közölhesse döntését a göröggel, de legalábbis mindenképpen szeretné, ha elmondanák neki, hogyan is határozott kettőjükkel kapcsolatban.

Hajdú Péter még nem biztos abban, hogy média szempontból ez most hozná a pénzt, vagy vinné ezért még bizonytalan.

Egyelőre nem döntöttük el, hogy elmondjuk-e Alekosznak a hírt, hogy a barátnője szakított vele. De hamarosan. - nyilatkozta

Tünde elmondása szerint, semmit nem tudott arról, hogy az ValóVilág  győztes beköltözik az Összeesküvők rezidenciájára, pedig a botrány kirobbanása előtt két nappal még találkoztak egymással. A lány szerint, exe úgy viselkedett, mint szerelmük hajnalán, így azt gondolta, ismét rózsaszínbe borulhat majd a világ.

 

Tünde karjaiban ért révbe Alekosz

Eddig tartott a hír. Az már csak a szerkesztők halovány kérdése, hogy jártak-e ezek egyáltalán? Mert az eddigi infók szerint Alekosz sokáig egy biszexuális szőke lánnyal futott, akit egyáltalán nem zavartak a kis kalandok. Bár Alekoszról mindig is ömlöttek a csapból a hírek, valahogy Tündével kapcsolatban nem emlékszik senki, hogy megjelent volna bármilyen újrakezdés híre. Két magyarázat képzelhető el és egyik sem túl kecsegtető Tünde számára. Vagy tényleg jártak és akkor azért nem teljesen ép a hölgy, vagy csak ő találta ki az egészet és akkor meg valóban gyors orvosi segítségre lenne szüksége.

A hölgy nyilatkozata szerint az új műsort is nézni fogja, mert továbbra sem képes elszakadni volt kedvesének látványától.

Fotók Alekosz biszexuális barátnőjéről-album1

Fotók Alekosz biszexuális barátnőjéről-album2



Videó ajánló:

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz



 

 

0 Tovább

.

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek