Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Botrány! Az egyik anyós hangosan maszturbált a hálóban

 

 

Kati mama éles füleit semmi sem kerülheti el. Ezúttal sikeres kihallgatta, amint az egyik anyóstárs unalmában önmagát juttatta a csúcsra. Mivel ez a közös hálóban történt vélhetőleg több tanúja is lehetett az esetnek, de csak az idősebb hölgy háborodott fel annyira, hogy elmondja a többieknek, mit is hallott.

Állítása szerint vasárnap éjszaka arra ébredt fel, hogy valaki maszturbál az anyósok hálószobájában, de egyelőre nem mondja meg, hogy ki volt az.

A vádat magára vehette a vállaltan szexmániás Csoki édesanyja, Ircsi, aki rögtön szerette volna megóvni renoméját.

 „ Itt komoly állásokkal rendelkező asszonyok vannak, kikérem magamnak!” - mondta és követelte, a tettes személyének felfedését.

A bagolyfülekkel rendelkező Kati mama azonban nem terítette ki a kártyáit. Lehet, hogy későbbre tartogatja, amikor felhasználhatja a kompromittáló információt a fia érdekében.

 

„Itt komoly állásokkal rendelkező asszonyok vannak, kikérem magamnak!”

A bagolyfülekkel rendelkező Kati mama azonban nem terítette ki a kártyáit. Lehet, hogy későbbre tartogatja, amikor felhasználhatja a kompromittáló információt a fia érdekében.

 

 

ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

1 Tovább

Sírás, részegség, intrika. Az anyósok magukra találtak

 

 

 

Állítólag az első adás megverte a párhuzamosan futó ValóVilágot. Valami magyarázat biztosan van rá…

 

A fiúk beköltöztek a rezidenciájukra és kiválasztották ágyaikat. Az ágy fölött a mama képe. Előkerülnek az üvegek. Pezsgő, heje-huja, dinom-dánom.

A szomszédban az anyósok persze rögtön elkezdik osztani az észt, amihez a lányok mit tehetnek, jó képet vágnak. Szenzációs lenne, ha közbe lehetne iktatni a kommentárjaikat.

 

Az anyósok keményen osztják az észt - videó

 

Vacsora után a mamák összeülnek és kitárgyalják a felhozatalt. Természetesen Kiki lánya mindegyiknek naaagyoon szimpatikus. Ellenben a kétgyermekes Másával, aki Moszkvába küldte az apróságokat, amíg tart a játék. Az éles nyelvű anyósok nem tudják elképzelni, hogy egy anya miként tehet ilyet. A szemek villognak, a szájak biggyednek, Mása neked már annyi is. De legalább a kicsik hamar visszakapják az anyukájukat.

 

"Huszonévesen az én gyerekem csináljon inkább saját gyereket, ne mással csináltassa meg. Annyira ne legyen kényelmes!"

 

Másnap reggel a fiúk egy kis performanszot adnak elő a kertben. Kati mama természetesen kifüleli fiacskája hangját és rögtön el is pityeredik, mert egy nap után annyira hiányzik neki a hat méterre lévő felnőtt fiacskája. A kedves menyjelöltek azonnal vigasztalni kezdik.

Szombat este barbeque parti. A lányok videóüzenetben hívták meg a fiúkat. Az anyósok kiborultak, mert őket kizárták a buliból. A nyomulás persze a partival egyidejűleg egyből megkezdődött. De annyira mesterkélten és kifelé szerepelgetve ment a műsor, hogy nem is lett belőle semmi. Norbi és Nikon azért kicsit összemelegedtek, még karkötőt is cseréltek.

A pofavizit végeztével a srácok keményen berúgtak és jól kitárgyalták, ki melyik lányra izgult rá az este alatt.

Másnap nyílt színi szavazáson mindenki elmondja a véleményét a többiekről. A lányok és a fiúk is megjelölik, ki tetszik nekik.

 

A lányok választása:

  • Csilla – Peti
  • Zsanika – Csoki
  • Niko – Norbi
  • Mónika – Ricsi
  • Petra – Csoki
  • Mása – Ricsi
  • Renike – Szilo
  • Diaz – Csoki
  • Alexa – Peti
  • Csenge – Peti
  • Zsanett – Csoki

 

Marcinak senki nem adott szívet. Végül kegyelemből Enikő rakott rá egyet, hogy ne égjen be. Kati mama rögtön zokogni kezdet, hogy a fia és persze ő is szégyenben maradt.

 

Marci beégett - videó

 

A fiúk választása:

  • Norbi – Niko
  • Ricsi – Mónika
  • Peti – Alexa
  • Szilo – Renike
  • Diaz – Csoki
  • Marci – Mása

 

A műsornak még rengeteg gyermekbetegsége van. De a legelviselhetetlenebb maga a műsorvezető Peller Mariann. A nevetséges hanghordozásával, éneklő felkonferálásaival egyszerűen kikészíti a mezei nézőt. A cigarettás dobozokhoz hasonlóan ki kellene írni a képernyőre milyen káros hatások várhatóak, ha továbbra is ránk erőltetik ezt a szőke nőt.

 

 

0 Tovább

Ödipusz-komplexus és sznobéria az első adásban

 

 

 

„Anya, masszírozzál meg…”

„Megőrülök érte, hogy megérintsem és megfogjam.”  Anya és egy fiú…

 

 

Ha azt mondom, hogy a sznob műsorok alfáját sikerült megalkotnia a Hajdú Péter nevével fémjelzett új valóságshowban, akkor nem is tudtam a tegnap estét tökéletesen jellemezni. Valóságos emberek, valóságos életkörülményekkel szinte nem is találhatóak meg benne. Huszonéves szőke lányoknál már szinte természetes, hogy affektálva közölnek banális ostobaságokat, de itt most teljes merítést kaptunk a magyar középosztály önmagát felsőkategóriásnak képzelő keménymagjából. Anyák és fiaik egyformán arcoskodva adták elő, mekkora csodák ők a maguk kategóriájában.

Egyetlenegy, ilyen szempontból normálisabbnak tűnő anya-fia párost láthattunk, akiken látszott, hogy viszonylag egészséges kapcsolatban élnek. Ebben az is benne van, hogy néha elküldik egymást a melegebb éghajlatra. Egy normális hétköznapi család, a maradék egy komoly Ödipusz-komplexus-tanulmány.

 

Egy anya fiú páros - videó

 

A három órás műsor részleteivel nem untatom az olvasókat, adjon hálát a sorsnak az, aki nem látta. Erősen bízom benne, hogy a későbbiekben történik valamilyen stílusváltás, mert ebben a formában a műsorvezetők és a forgatókönyv befogadhatatlanok. Végig a show alatt egyetlen igazán erőteljes érzés motoszkált bennem: Peller Mariant egyszerűen muszáj lenne pofán vágni, annyira antitalentumként idegesítette végig a nézőket. A beszavazó műsor sajnos erősen hasonlított egy cukorszirupba mártogatott kecskebogyóhoz. Komolyan mondom, a vége felé egyértelműen látszott, hogy még maguk a fiúk is baromira unták a vég nélküli felvonulást. Annyira bonyolult, fárasztó és átláthatatlan a rendszer, hogy hülyegyerekek módjára kell a műsorvezetőknek a szánkba rágni hova hány sms-t és kire és miért. Az lesz a vége küldök mindenkire oszt le van tudva.

 

A lényeg az, hogy végül a fiúk, a mamák és a kiválasztott lányok is beköltöztek a villába, akarom mondani a rezidenciába.  Lakályos a kégli, komoly ellentéte lesz a VV szándékosan puritánra vett dizájnjának.

 

Néhány jelenet a műsorból - videó

 

A konyha teljesen felszerelt, noha a lányok többsége élő adásban vallotta be, hogy gőze sincs a főzésről. A hűtő… nos, a hűtő dugig van energiaitalokkal, az én szám meg teljesen kiszáradt, mire véget ért ez a monstre műsor. A pokoli drinkek pedig számlálhatatlanul sorakoznak. Innen üzenem a gyártóknak, hogy amíg részemre is nem prezentálnak egy hasonlóan felszerelt bárszekrényt, addig következetesen Red Bull-nak fogom nevezni az italokat…

A kukkolók most aztán kiélhetik magukat, két kamerán is lehet folyamatosan nyomon követni az eseményeket. Az erőteljes kezdés érdekében tegnap este már meg is lehetett csodálni a fürdőző fiúk méretes alkatrészeit. Szintúgy a lányok zuhanyzójában is tökéletes volt a világítás.

 

1. Élő kamera

2. Élő kamera

 

A szerkesztők ígérete szerint az élő képek folyamatosak lesznek, ezért érdemes gyakran betekinteni. A tapasztalat szerint igazán nem nehéz elkapni néhány izgalmas pillanatot.

 

 

Videó ajánló:


A valaha volt legbutább valósághősök

 

 

 Cikkajánló:

 Hajdú komolyan berágott Damura

 

 

3 Tovább

Majka lesz az éjjeli bagoly

 

 

Kiderül a meztelen valóság Majkával, aki új műsorában nem fél feltenni a legrázósabb kérdéseket sem.

Igéri ha újra kinyitja a száját nem fél majd megkérdezni azt sem, amit mindenki más igen! Szeptember 19-től a TV2-n az ÖsszeEsküvők késő esti kísérőműsorában, az Esküdjben faggatja a szereplők rokonait, barátait, rajongóit és természetesen a vendégül látott celebek sem rejtik majd véka alá a véleményüket a műsor legizgalmasabb és legpikánsabb eseményeivel kapcsolatban. Az Esküdjben a játékosok minden múltbeli titka feltárul és köszönhetően a késő esti műsorsávnak, a korhatáros tartalmak is bemutatásra kerülnek. Majka a maga humoros, szókimondó stílusában kommentálja a napi történéseket és biztosak lehetünk benne, hogy nem kerüli majd a rázós, megbotránkoztató és pikáns témákat sem.


- Este tizenegy után végre nem kell lakatot tenni a számra! Azon leszek, hogy gátlástalanul röhöghessek én is és a nézők is, úgyhogy show-t csinálok, ezt megígérhetem! – rémiszgetett Majka.

 

 

0 Tovább

Az anyósok

IRCSI

IRCSI

KATI

KATI

ILDI

ILDI

ÁGI

ÁGI

ÉVA

ÉVA

ERZSÓK

ERZSÓK

0 Tovább

.

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek