Csütörtökön, a TV2 Frizbijének felvételén jelentette be Hajdú Péter, hogy a haldokló ÖsszeEsküvőket egy elképesztő nagyágyúval fogják a csúcsra repíteni. A máris óriási botrányt kavaró változtatáshoz pedig mentőangyalként nem mást, mint Alekoszt és Vája mamát szerződtette a kétségbeesett producer.

Információk szerint Alekosz a teljes nyereményét és kapcsolódó bevételeit elveszítheti az átállással. Az RTL a havi apanázsának kifizetését már le is tiltotta. Összességében a vesztesége elérheti az 50-60 millió forintot is. Ebből kiindulva valós lehet az a vélemény, hogy minimálisan 100-120 milliós szupergázsiért szerződött át a konkurenciához. A görög és mamája még a mai napon be is költözik a villába, akarom mondani a Rezidenciába. Hogy ott, hogyan fogadják majd a már hosszú idő óta ott senyvedő játékosok az érdekes lesz.

Így fogadták Alekoszt és Váját a Rezidencián

Amennyiben az RTL Klubbal szerződésben lévő  Alekosz feltűnik a TV2 képernyőjén, komoly szankciókra számíthat- mondta Dobsi Adrien a Valóvilág sajtófőnöke. További részletek, exkluzív információk az átigazolásról és a beköltözésről itt.

 Veronika és Alekosz forró éjszakája (Kivágott rész)

Veronika és Alekosz forró éjszakája 2

Olga meglovagolja Alekoszt (kivágott rész) 18+

Erotikus masszázs (Kivágott rész)18+

Alekosz első szerelme (fotó)


Páratlan biztonsági intézkedések közepette érkezett a TV2 székházához az érdi görög. A stúdió közönsége először azt hitte, hogy a ValóVilág4 nyertese csak egy interjú miatt jött el műsorba. Amikor azonban Alekosz kijelentette, hogy lételeme a játék és szívesen megmérkőzne a TV2 napi reality-jében, a producer emlékeztette a játékszabályokra: nem mehet be egyedül. Alekosz ekkor a kamerák elé szólította Váját, akivel az interjú után azonnal a budaörsi Rezidencia felé vették az irányt. A "spontán" történések után máris teljes jogú játékosok lettek. Nem tudni, hogy Alekosz melyik lányt nézte ki magának, de abban biztosak lehetünk, hogy érkezése fenekestül felforgatja az ÖsszeEsküvők játékosainak életét.