Nosztalgikus érzése támadhatott a görögnek. Mint a régi szép időkben, amikor még menekültek előle a nők. Mert nem úgy van már manapság, mint régen a ValóVilág4 -ben, ahol lasszóval sem volt képes nőt fogni magának. Mióta megpénzesedett, ha túlzottan sikeresnek nem is volt mondható, de legalább meg volt a napi betevő. Tegnap azonban újra szembesülnie kellett vele, milyen az, amikor csupán a férfiúi kvalitások alapján ítélik meg az embert. Egy a feladatként kapott randevún ugyanis partnere, annyira viszolygott tőle, hogy végül a találka félbe is maradt.

Akkor sem vagyok hajlandó visszamenni erre a félresikerült randira, ha megbüntetnek érte – siránkozott Mónika, aki nem tudta kellőképpen értékelni hódítója görögös sármját.

Nem Alekosz lenne persze, ha nem tudna valami frappáns válasszal előállni azonnal. A magyarázat szerint ő már teljesen Mása iránt van elkötelezve és semmiképpen sem szeretné megbántani a hölgyet, így ez lehetett az oka a balul sikerül randevúnak. A párt egyébként Vája mama választása alapján állították össze, aki a hírek szerint már legalábbis sztárnak érzi magát új szerepében és akként is viselkedik.


Alekosz balul sikeredett udvarlása


Az Alekosz anyuka már szinte mindenkibe belekötött, különösen azután, hogy rászóltak, kicsit hagyjon nagyobb tisztaságot maga után a fürdőszobában. Legfőképpen Évára feni a fogát.

Több konfliktusom van ezzel a nővel, mint a fiatalokkal. Gondoskodok én róla, b**** meg, hogy te innen minél hamarabb kitakarodj!

Mit képzeltek, hogy nem szolgáljátok ki az anyósokat? He? - közölte érdekes elképzeléseit a versenyzőkkel. A vita tovább mérgesedett, amikor Ági és Éva meg akarta lesni a meztelen Alekoszt. Kati, hát nézd már ezeket a büdös k****kat, mit nem képzelnek, leselkednek itt az én fiam után – kelt ki magából a Alekosz mama.

A mocskos párbeszéd és a parázs veszekedés természetesen megtekinthető.

Vája teljesen lejáratja magát a viselkedésével



ÖsszeEsküvők non-stop élő közvetítés

1. Élő kamera

2. Élő kamera

Videó ajánló:

Alekosz Kati mamával fürdőzött, Erzsók végignézte

Megvetik az áruló kollégát, vihar és veszekedés Alekosz körül/interjú a felháborodott Balázzsal

 Alekosz jól érezte magát Mása ágyában

Masszázs közben kicsúszik Mása melle

Alekosz Másáért ment be 18+

Bejutott Mása ágyába Alekosz